petek servisi Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Kombi ve petek içinde biriken tortular pas ve kir kombiden giden suyun akışını azaltır her two yılda bir petek, her yıl kombi temizliğinin faydaları çAlright

Petek Bakımları sayesinde kullanılan petek tesisatlarının ömrü de uzatılmış olur. Bu da çOkay fazla maliyetin ortaya çıkmasını engeller. Bu nedenle firmamızın bu hizmetinden faydalanabilir ve yaşam kalitenizi artworkırabilirsiniz.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa difficulty kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa dilemma tesisattan kaynaklanıyordur.

Erzurum’a yeni bir sistem geldi kombi peteklerinizi sökmeden profesyonel makina ile ilaçlama ve temizleme detaylı bilgi için arayınız

Petek temizliği yaptırırken kimyasal ilaçlar tercih edilir. Bu sebeple İstanbul radyatör petek temizliği hizmeti deneyimli ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Basit bir işlemdir ince düz bir tornavida ile peteğin üst tarafında bulunan hava alma yerinden dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.

Eski kombiniz yakın petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün istanbul petek servisi petekler ısınmıyor ? Örnek: son odanızı yatak odası olarak farz eder isek ya tamamı yada üst kısmı sadece ısınıdır.

Boya alçı stropiyer duvar kağıdı işleri yapılır.kombi bakımı petek istanbul petek servisi temizlik işlerinide yapılır.

Not: Bazı ısıtma cihazlarımızda oda termostatı bağlıdır. ve doğru ısı ayarı sahip olmayabilir. termostadı kontrol etmenizi tavisye ediyorum.

Merhabalar siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tecrübeli ekibimiz ile 7/24 uygun fiyatlı kaliteli hizmet vermek için sizlere yardımcı olmaktan onur petek servisi ve gurur duyuyoruz

Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika istanbul petek servisi içinde talebini oluştur.

Banyoda havlupan veya kombinin bağlantı kısmından makine bağlanır ve genel çaplı kalorifer petek tesisat temizliği gerçekleştirilir.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği sayesinde yaklaşık 2 petek servisi sene boyunca peteklerde ısı sorunu yaşanmaz.

Report this wiki page