How petek tamiri can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Kalite tesadüf değildir hertürlü tesisat arıza onarım işlerinizde sizlere en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyoruz Kaçak tesbiti Petek yıkama Aklınıza gelebilecek tüm arıza işlerinde measurement bir telefon kadar yakınız.

Peteğin delinmesi için peteklerin çAlright eski olması ve kullanılan ilacın da asit oranının çAlright yüksek olması gereklidir. Zaten asit oranı çOkay yüksek bir kimyasal da petek temizliğinde kullanılmamalıdır. Petek yıkama ile peteğin delinmesi arasında bir bağ doğrudan yoktur diyebiliriz.

Bu peteklerin su geçiş aralıkları daha dar olduğu için tıkanma riski daha fazladır. Firmamız her three yılda bir aksatılmadan alüminyum petek temizleme işleminin yapılmasının uygun olacağına karar verir.

ihsan bey petek vana onarımımızı oldukça titiz bir şekilde ve güleryüzle tam zamanında gerçekleştirdi

Çamurlaşma ve tortulaşma nedeni ile yerden ısıtma sisteminde tıkalı boruların olduğu bölgelerde ısınmama sorunları yaşanmaktadır.

Delinmiş olan peteklerin tamiri için petekteki delik tespit edilir ve ilaçla kapanıp kapanmayacağı kontrol edilir.

Peteklerinizi kontrol edip oda durumlarına baktığınızda bazı odalarda sıcaklık fazla bazı odalarda az ise veya peteğin bir tarafı daha sıcak bir tarafı soğuk ise bu size peteğinizde tıkanma olduğunun belirtisini verir.

Her marka alüminyum veya panel radyatörlerin bakım ve tamir işlerini özenle yapan firmamız siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunabilmeyi hedefler. Delinen radyatörleriniz için alacağınız ilaçla fazla maliyete gerek kalmadan kolayca radyatör tamiri yapılabildiğini unutmayın.

Bunun dışında petekler çAlright kirlendiği için ya da petek temizliği yapıldığı için petekler delinmez. Petek temizliği yapılırken petek temizleme ilacı examination edilmiş bilinen bir ilaç olmalıdır.

Kombi Bakım ve Onarım Beklenmedik arızalarla karşılaşmamak ve enerji tasarrufu sağlamak için yıllık kombi bakımı yaptırmanı öneriyoruz.

Kombinizin yıllık bakımını yaptırmalısınız ve herhangi bir arıza anında kendiniz müdahale etmek yerine bir kombiciden destek istanbul petek tamiri almalısınız.

Herhangi bir sızıntı olup olmadığını, tesisatın bulunduğu yeri dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun.

Petek bakımları, genelde periyodik olarak 2 yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Report this wiki page